Alles voor een mooie avond uit

Geplaatst door

We hebben lang binnen en stil gezeten maar nu mogen er weer eindelijk op uit. Een avondje met een dierbare was nog nooit zo speciaal. Tijd dus om alles uit de kast te halen en er een prachtige avond van te maken. In deze blog vertel ik je hoe je een simpele maar speciale avond uit organiseert. Zelfs als die avond niet te ver van huis is. Lees je mee?

Met wie ga je?

De vraag is natuurlijk als eerst: met wie ga je een avondje uit? Is dat met een vriend? Familielid? Of misschien je geliefde. Aan de hand daarvan kan je iets leuks plannen. Want de kans is groot dat je met je beste vriend liever een ander soort avond tegemoet gaat dan met je geliefde? Laten we er voor het gemak van uitgaan dat het met een geliefde is. Dan kun je deze tips later alsnog zo buigen naar het gezelschap waar je voor gekozen hebt.

Van top tot teen gestyled

We hebben al lang geen goede reden meer gehad om ons helemaal op te dossen. En als we eerlijk zijn, doet het wel iets anders met ons wanneer we helemaal in pak rondlopen. Oké, misschien is een pak voor een avondje uit wat overdreven maar een mooi overhemd is zeker geen overbodige luxe. Ledub heeft een prachtige collectie met overhemden. Een goede pantalon eronder, nette schoenen en Ledub heeft de outfit al compleet gemaakt. Wellicht trakteer je jezelf nog op een lekker luchtje voor deze speciale avond.

Drankje doen, hapje eten

En dan kunnen we eindelijk de deur uit! Precies op tijd want de restaurants zijn weer open en het was nooit zo lekker om gewoon aan te kunnen schuiven en uit te kunnen kiezen wat je wilt eten. Het voelt luxer dan ooit. Er is vast wel een restaurantje of barretje waar jij het eerste heen wilt nu het weer mag, of laat je je gezelschap kiezen? Hoe het ook zij, zorg dat je van tevoren reserveert. Zo voorkom je teleurstelling.

Iets extra’s

Goed, nu heb je voor jezelf een mooi Ledub overhemd gekocht maar misschien is het leuk om je gezelschap ook met iets moois te verassen. Afhankelijk van je gezelschap kan je kiezen voor ook zo’n mooi overhemd, een flesje wijn of misschien een bos bloemen. Zo maak je de avond nog specialer. Iedereen vindt het immers heerlijk om in de watten gelegd te worden.

Geef een reactie