De beste condooms zijn van Durex

Geplaatst door

Bijna elke volwassene is er wel eens mee bezig, seks. Hierdoor laten mensen aan elkaar zien dat ze elkaar erg leuk vinden en dat op een speciale manier willen tonen. Het hebben van seks is voor veel mensen erg leuk, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat dit op de juiste manier gedaan wordt. Veiligheid is dan ook erg belangrijk wanneer mensen seks met elkaar hebben, onafhankelijk van met wie dit het geval is. Daarom is het verstandig om altijd te controleren of alle partijen er echt aan mee willen doen en tevens is het slim om te realiseren dat een soa aanwezig kan zijn. Vooral wanneer je seks hebt met een vreemde weet je dit maar nooit, waardoor voorzichtigheid en veiligheid worden aangeraden. Om het tijdens de seks veilig te doen zijn er natuurlijk meerdere opties mogelijk. Dit kan ervoor zorgen dat de dame niet zwanger kan worden en tevens maakt het de kans op het overdragen van soa’s een stuk kleiner.  

 

Condooms

Het product dat hiervoor het meest gebruikt wordt is uiteraard het condoom. Een condoom is zowel voor heren als dames gemaakt, maar in de meeste gevallen zal het de man zijn die het condoom draagt. Het bekendste merk dat condooms produceert is uiteraard Durex. De kans is dan ook relatief groot dat ook jij gebruik maakt van Durex condooms wanneer jij seks hebt met iemand. Durex is een bekende producent van condooms en door de jaren heen heeft dit merk veel vertrouwen gewonnen van de consument door de veiligheid en zekerheid dat deze condooms aan de gebruikers bieden. In Nederland gebruikt ondertussen zelfs tachtig procent van de condoomgebruikers een variant van het merk Durex. 

 

Diverse soorten

Er zijn namelijk flink wat verschillende varianten aan condooms die het merk Durex ondertussen op de markt heeft gebracht. De meest verkochte versie is natuurlijk de standaard variant in het blauwe doosje, maar steeds vaker kiezen mensen ervoor om toch eens andere soorten condooms uit te proberen en Durex helpt hierbij dan ook maar wat graag mee. Zo maken zij de condooms bijvoorbeeld steeds dunner, om hiermee het echte gevoel van seks na te kunnen boosten zonder dat het tijdens de seks voelbaar is dat er een condoom gedragen wordt. Er zijn ondertussen diverse varianten condooms die dunner zijn dan de condooms uit het blauwe doosje. Daarnaast hebben sommige condooms een bepaald smaakje, meestal zijn dit fruitsmaken, zoals aardbei. Ook zijn er condooms te verkrijgen met extra glijmiddel, dit kan het algehele gevoel tijdens de seks wat prettiger maken voor beide partijen. 

Geef een reactie