Tover een glimlach op de gezichten van familie, vrienden en kennissen met kaartjes

Geplaatst door

Kaartjes zijn meestal altijd leuk om te krijgen. Zeker als ze heel mooi zijn vormgegeven. En je hebt er zoveel, geboortekaartjes, kerstkaartjes, verjaardag kaartjes en ga zo maar door. Het zorgt echt voor een stukje extra waardering bij de persoon waar je het kaartje aangeeft. Niet voor niets zijn er in de winkel en op internet honderden verschillende kaartjes te koop, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken of er iets geschikt bij zit. Al mag het misschien ouderwets zijn, stuur eens een kaartje naar iemand die je lief is en je zult er veel waardering voor krijgen.

De geboortekaartjes worden steeds hipper en stijlvoller

De geboorte is bij uitstek het moment om kaartjes te versturen. En je hebt tegenwoordig veel hippe geboortekaartjes in de winkels en webshops liggen. Wat zijn de laatste trends als het aankomt op geboortekaartjes? Je ziet veel zachte kleuren terugkomen zoals lichtblauw en licht roze. In fonts, tekeningen en achtergrond zie je vandaag de dag veel mint terugkomen, een zacht groene pastelkleur. Qua patronen zie je op geboortekaartjes veel stippen en sterren terug. Het maakt het design speels en strak tegelijk. Ook wat je veel terug ziet zijn tekeningen van uiltjes en olifanten. De uil staat bekend om kennis en wijsheid. Door het toevoegen van leuke en grappig tekenstijlen op je geboortekaartje tover je een lach op het gezicht van de ontvanger.

Kerst, bij uitstek de tijd voor kaartjes

Kerst is voor velen onder ons de mooiste tijd van het jaar. Dat is niet zomaar, want het is genieten van familie, vrienden en lekker eten. Kerstkaartjes zijn tegenwoordig nog steeds erg populair om te versturen naar familie en vrienden. En net zoals bij geboortekaartjes is er ook genoeg te vinden als het aankomt op kerstkaartjes. Je kan je naasten extra leuk verrassen door kerstkaarten bestellen. Dit kunnen kerstkaarten zijn met een vaste print, of je kan zelf aan de slag om je eigen kerstkaartjes vorm te geven. Er zijn genoeg online webshops die het mogelijk maken om je eigen kerstkaart te maken. En zeg nu zelf, een kerstkaart met je eigen foto en eigen design is toch fantastisch? Je geeft net die extra kerst touch en ook hier tover je een grote lach op het gezicht van de ontvanger. Kerst, de leukste tijd van het jaar waarin kerstkaarten het nog vrolijker en specialer maken dan dat het al is. Merry Christmas.

Geef een reactie