Wat zijn de beste merken voor laminaatvloeren?

Geplaatst door

Vloeren zijn een belangrijk element van je woning. Ze bepalen hoe jouw huis eruit ziet en voelt. Je moet ze dus met zorg uitzoeken! Er zijn heel veel verschillende soorten vloeren: hout, laminaat, tegels, linoleum, vinyl en tapijt. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Houten vloeren geven een huis een warme en natuurlijke uitstraling. Ze zijn sterk en duurzaam. Laminaatvloeren lijken erg op hout, maar zijn gemaakt van kunststof en dus goedkoper. Laminaatvloeren zijn zeer eenvoudig in onderhoud. En dan heb je bijvoorbeeld ook nog tegelvloeren. Tegels zijn sterk, makkelijk schoon te maken en gaan lang mee. Echter kunnen ze wel koud aanvoelen. In deze blog bespreken we waarom een laminaatvloer voor veel huishoudens nog altijd een favoriet is, en wat de beste merken voor laminaatvloeren zijn.

Verschillende soorten laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn een veel voorkomende vloerkeuze. Laminaat is een synthetisch materiaal dat bedekt is met een dun extra laagje, waardoor het sterk en slijtvast wordt. Het uiterlijk van laminaat is vaak gelijk aan dat van hout, en daarom geeft het een warme en natuurlijke uitstraling aan elke ruimte. Laminaat is mooi, duurzaam en relatief voordelig. Bovendien is het makkelijk te onderhouden en kan het heel goed gaan in combinatie met vloerverwarming. Er zijn heel veel verschillende soorten laminaatvloeren. Hierbij kun je denken aan prachtige donkere laminaatvloer of een klassieke witte laminaatvloer. Maar ook een laminaatvloer met realistische houtmotief wordt steeds vaker gekocht.

Topmerken voor laminaatvloeren

Laminaat is verkrijgbaar in heel veel soorten uitvoeren. Bovendien zijn er laminaatvloeren van diverse topmerken. Hierbij kun je denken aan een laminaatvloer van Balterio, Quickstep, Berry Alloc en Parador. Kies bijvoorbeeld voor een Parador laminaatvloer met de uitstraling van marmer. Maar ook een Balterio laminaatvloer is zeer populair vanwege zijn duurzaamheid. Met een keuze voor laminaat zul je nooit spijt krijgen. De mogelijkheden voor laminaatvloeren zijn oneindig.  

Waar kun je een laminaatvloer kopen?

Laminaatvloeren zijn eenvoudig en snel online te bestellen in de webshop van Laminaat & Parket. Ben je op zoek naar vloeren alkmaar? Laminaat & Parket heeft een breed assortiment beschikbaar. Hierdoor kun je altijd een vloer kiezen die perfect bij jouw woning past. Denk bijvoorbeeld aan houten vloeren, PVC vloeren en laminaatvloeren. De beste kwaliteit vloeren vind je bij Laminaat & Parket Alkmaar. 

Als je een nieuwe vloer besteld, hoeft de vloer alleen nog maar gelegd te worden. Heb je daar geen tijd voor? Dan kan een legservice door vakmensen in Alkmaar uitkomst bieden. De professionele legservice van Laminaat & Parket zorgt ervoor dat jouw parket of PVC vloer netjes wordt aangelegd.

Geef een reactie